Segítő szakmában dolgozol? Coach / életvezetési tanácsadó / theta healing konzulens / pszichológus vagy? Akkor figyelj!

A klienseiddel gördülékenyen, empatikusan tudsz kommunikálni, de amikor írásban szeretnéd megszólítani őket, akkor úgy érzed, hogy szinte megkukulsz? Hirtelen fehérlapszindrómával küzdesz, és nehezen tudod kitalálni, hogyan közvetítsd gondolataidat írásban úgy, hogy azt add, amit igazán szeretnél? Esetleg ugyan ez a helyzet egy megírt könyveddel kapcsolatban, és szeretnéd tudni, hogy az átadott információ valóban azt eredményezi, ami a célod volt?
Esetleg olyan sok ügyfeled van, hogy az írásos kommunikációt egyszerűen már nem tudod beilleszteni a napi- vagy hetirendedbe?

Írtam már több cikket arról, hogy milyen szempontok figyelembevételével dolgozom, amikor a szövegek tartalmi javítását végzem, azonban arról még nem, hogy mik azok a témák, amik nekem úgymond szívügyek.

Alapvetően egy lelkizős személy vagyok, emiatt kiemelten szeretem az ilyen témájú könyveket, novellákat, szövegeket, kedvenc témám tehát az önfejlesztés és önismeret, illetve az ezt átfogó lelki folyamatokat bemutató írások. Ez vonatkozik természetesen a történetek, regények formájában megírt kéziratokra is, de többször előfordult, hogy a szakértelmemet adtam a pszichológia, önfejlesztés és önismeret témájában íródott szakkönyvek vagy ebook-ok javításához.

Ilyenkor is természetesen nemcsak a korrektúra a fő szempont, hanem a tartalmi összefüggések átvizsgálása és az ezzel kapcsolatos hibák feltárása.

Tapasztalati szinten rengeteg mindent megéltem életem során, ennek köszönhetően több lelki kihívást jómagam is megtapasztaltam, így a terápiás folyamatokban is elég nagy tájékozottsággal rendelkezem. Ennek köszönhetem, hogy általában rengeteg ötletem, javaslatom születik a javítási folyamat során, amivel a szerző a könyvét, ebook-ját, egyéb írását emészthetőbbé, könnyedebbé vagy az olvasót érintő változások bekövetkezése érdekében gyakorlatiasabbá teheti.

Meditációs tapasztalataim is elég széleskörűek, így azok szövegeinek megfogalmazásában is hatékony segítség lehetek, hogy azt a hatást érjék el, amire a felhasználónak szüksége lehet egy-egy lelki kihívás feloldása szempontjából. Ugyanakkor nemcsak a folyamatokban vagyok jártas, ismerem már a buktatókat is. Honlapszövegek és blogcikkek írásakor természetesen a marketing célokra is figyelmet fordítok, de úgy, hogy azok ne legyenek légbőlkapottak, túlzóak és ne üres ígéreteknek tűnjenek.

Szóval, ha ilyen témájú szövegek ellenőrzésével vagy megírásával akadt gondod, és megszólítva érzed magad, bátran keress meg az elérhetőségeim egyikén!

Zilaji Krisztina
www.kellegylektor.hu
szovegszaki@gmail.com
+36-70-850-7214

Oszd meg, ha tetszett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .